Contacta: 932378313

Qui som

Equip mèdic

Podologia Travessera està dirigida pel Dr. Dr. Marc Vázquez Camacho (Nº Col·legiat 1812), especialista en biomecànica, podologia esportiva i cirurgia del peu, en estreta col·laboració amb diferents especialistes de la salut.

Comptem amb un equip especialitzat en la valoració, diagnòstic i tractament de qualsevol tipus de patologia o afectació no només dels peus, sinó de les possibles implicacions que puguin tenir altres parts de les extremitats inferiors com el turmell, els genolls, el maluc i la columna vertebral.

Qui som

Lilian Ojeda

Doctora

Qui som

Juan Carlos de Rio

Doctor

Qui som

Carlos Gutiérrez

Assistent

Qui som

Maria del Sol

Assistent

La nostra filosofia

Gràcies al nostre constant esforç per tenir la tecnologia més innovadora del mercat i al coneixement actualitzat anualment en congressos, màsters i cursos especialitzats en podologia esportiva, cirurgia de mínima incisió i dermatologia, procurem donar als nostres pacients el millor tracte de la manera més professional i propera possible, ja que la nostra prioritat és l’excel·lència i la innovació constant en cadascun dels nostres tractaments, per poder millorar la seva salut i buscar una solució dels problemes o patologies que ens presenten.

A la nostra filosofia de treball, una màxima que tenim a Podologia Travessera és procurar que la visita no només sigui una visita mèdica, sinó que els nostres pacients se sentin còmodes i escoltats i, el més important, entenguin quin és l’origen del problema que presenten i la millor opció de tractament per a cadascun, perquè que no se’ns oblidi, tractem persones, no només els peus.

Per això, realitzem una visita ben estructurada i planificada, busquem a través d’una exploració o de les proves complementàries necessàries la patologia i les causes i finalment valorem amb el pacient la millor opció terapèutica.

Llámanos Ahora