Qui som – Podología Travessera - Podologo Barcelona
17263
page-template-default,page,page-id-17263,multiple-domain-www-podologiatravessera-es,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Qui som

Equip mèdic

Podologia Travessera està dirigida pel Dr. Dr. Marc Vázquez Camacho (Nº Col·legiat 1812), especialista en biomecànica, podologia esportiva i cirurgia del peu, en estreta col·laboració amb diferents especialistes de la salut.

Comptem amb un equip especialitzat en la valoració, diagnòstic i tractament de qualsevol tipus de patologia o afectació no només dels peus, sinó de les possibles implicacions que puguin tenir altres parts de les extremitats inferiors com el turmell, els genolls, el maluc i la columna vertebral.

, Qui som, Podología Travessera - Podologo Barcelona

Lilian Ojeda

Doctora
, Qui som, Podología Travessera - Podologo Barcelona

Juan Carlos de Rio

Doctor
, Qui som, Podología Travessera - Podologo Barcelona

Carlos Gutiérrez

Assistent
, Qui som, Podología Travessera - Podologo Barcelona

Maria del Sol

Assistent

La nostra filosofia

Gràcies al nostre constant esforç per tenir la tecnologia més innovadora del mercat i al coneixement actualitzat anualment en congressos, màsters i cursos especialitzats en podologia esportiva, cirurgia de mínima incisió i dermatologia, procurem donar als nostres pacients el millor tracte de la manera més professional i propera possible, ja que la nostra prioritat és l’excel·lència i la innovació constant en cadascun dels nostres tractaments, per poder millorar la seva salut i buscar una solució dels problemes o patologies que ens presenten.

A la nostra filosofia de treball, una màxima que tenim a Podologia Travessera és procurar que la visita no només sigui una visita mèdica, sinó que els nostres pacients se sentin còmodes i escoltats i, el més important, entenguin quin és l’origen del problema que presenten i la millor opció de tractament per a cadascun, perquè que no se’ns oblidi, tractem persones, no només els peus.

Per això, realitzem una visita ben estructurada i planificada, busquem a través d’una exploració o de les proves complementàries necessàries la patologia i les causes i finalment valorem amb el pacient la millor opció terapèutica.