Contacta: 932378313

Tractament de fongs amb làser – onicomicosi

Tractament d’onicomicosi amb làser (Fongs)

Es coneix com a onicomicosi a les infeccions per fongs (dermatòfits, llevats i floridures) a les ungles. Es tracta d’una lesió que cada cop apareix més per les nostres consultes i el problema rau en la dificultat d’aconseguir guarir-les atès el grau de cronificació que tenen aquestes lesions.

Les principals característiques d’aquesta patologia són les següents:

• Constitueix una de les patologies unguials més freqüents a l’ésser humà (entre un 40% – 60% en funció de la font consultada).

• Afecta de mitjana a Espanya un 3% de la població.

• Se sol donar en persones més grans de 40 anys, tot i que es poden observar a qualsevol edat.

Encara que no hi ha un origen genètic implicat en l’etiologia hi ha una sèrie de condicionants ambientals (dutxes públiques, piscines), personals (malalties cardiovasculars i del sistema immune que redueixen l’oxigenació de l’ungla) i de caràcter social aplicar pintaungles i shellac) que predisposen a poder tenir més probabilitats de patir infeccions fúngiques a les ungles.

Tot i ser una patologia amb fama de ser difícil de curar, a Podologia Travessera hem desenvolupat un protocol de diagnòstic i tractament que ens permet tenir una taxa de curació del 96% d’efectivitat, gràcies al següent mètode de treball:

-Diagnòstic personalitzat mitjançant cultiu de lungles afectada per determinar el tipus de fong a tractar.

-Tractament personalitzat combinat amb Teràpia Làser,tractaments tòpics, antimicòtics orals, sempre en funció del cas i del tipus de pacient.

-Valoració de condicionants de salut, estrès, alimentació, que poden agreujar la infecció sense ser-ne conscients.

El secret‘aquest tractament rau a la Teràpia Làser , és un tractament no agressiu sense efectes adversos ni sistèmics que actua mitjançant fototermòlisi selectiva del fong. Gràcies a això s’aconsegueix la destrucció d’estructures fúngiques i eradicar així la infecció.

Si creus que pateixes fongs a les ungles, contacta amb nosaltres trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu a podologiatravessera@gmail.com (amb l’enllaç linkat per enviar-nos una consulta) i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil per el teu problema. ¡esperem poder ajudar-te!

Contacta amb nosaltres ja i demana cita, els teus peus t'ho agrairan.

Altres serveis

Estudi biomecànic de la marxa

Plantilles personalitzades

Podologia Esportiva

Microcirurgia del peu

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra prioritat

Llámanos Ahora