Contacta: 932378313

Plantar warts – Papillomas

Papil·loma a la planta del peu

Plantar warts are lesions that usually appear on the soles of the feet, with a greater tendency to weight-bearing areas such as the heel or the metatarsal area and that can be painful or asymptomatic (60% painful).

They usually berrugues a la planta del peu i el papil·loma a la planta del peu have a hardened layer of dead skin (callus) on top that makes them complex to differentiate if you are not a specialist in this field.

They are lesions caused by human papillomavirus infection. This virus enters the body through small cuts, cracks, wounds on the soles of the feet and can remain in the host’s body for up to 6 months without developing.

Tipus de berrugues a la planta del peu

Es poden diferenciar diferents tipus de berrugues a la planta del peu o papil·loma a la planta del peu , com són les berrugues plantars úniques, les berrugues plantars localitzades i profundes, i les berrugues plantars situades en mosaic que solen comportar una lesió més gran a la planta del peu on es troben.

Diagnòstic papil·loma a la planta del peu a Barcelona

Per conèixer el diagnòstic d’un papil·loma a la planta del peu cal anar a un podòleg. Un especialista capaç d’examinar berrugues a la planta del peu o papil·loma a la planta del peu o tallar-les i revisar si es veuen petits gots sanguinis coagulats anomenats punts. També s’encarregaran d’enviar les mostres a un laboratori per analitzar-les.

Berrugues als peus causes

Les berrugues plantars apareixen per una infecció a la capa externa de la pell dels peus originada pel virus del papil·loma humà (VPH) a través de petits talls o punts. Es poden contagiar per contacte directe o per caminar descalç a vestidors o piscines, sobretot en ambients humits i càlids. Ens trobem amb casos en què no apareixen berrugues.

Contacta amb nosaltres ja i demana cita, els teus peus t'ho agrairan.

Tractament del papil·loma a la planta del peu a Barcelona

Hi ha moltes maneres de tractar-les, però malauradament poques són realment efectives pel fet que són lesions que solen tenir molta profunditat.

A causa d’això, a Podologia Travessera després d’anys d’experiència hem acabat seleccionant els tractaments amb més efectivitat i menys lesius, i en funció del grau de lesió i la zona s’opten per uns o altres. Alguns dels nostres tractaments són: Alguns dels nostres tractaments són:

En els casos que aquesta lesió és molt dolorosa o de molta evolució i que han fallat altres tractaments previs, s’opta per l’extirpació completa de la berruga sota anestèsia local i així se soluciona el problema definitivament.

Si aquest és el teu problema, contacta amb nosaltres trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu a podologiatravessera@gmail.com (amb l’enllaç linkat per enviar-nos una consulta) i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil pel teu problema. ¡esperem poder ajudar-te!

Com es treuen les berrugues a la planta del peu?

El tractament de les berrugues a la planta del peu pot ser a través de medicaments de congelació i medicaments per a la descamació. També es pot recórrer a la intervenció quirúrgica o altres procediments.

Quin metge treu les berrugues plantars?

Un especialista en podologia o dermatologia s’encarrega de la supervisió i el tractament per eliminar les berrugues plantars.

Què significa una berruga a la planta del peu?

Una berruga a la planta del peu apareix quan el virus del papil·loma humà ingressa al peu mitjançant petits talls o punts febles.

És el mateix berruga plantar que papil·loma?

Tant berruga plantar com papil·loma són termes que es fan servir per referir-se a la mateixa malaltia.

Altres serveis

Estudi biomecànic de la marxa

Plantilles personalitzades

Podologia Esportiva

Microcirurgia del peu

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra prioritat

Llámanos Ahora