Quiropodologia – Podología Travessera - Podologo Barcelona
17378
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17378,multiple-domain-www-podologiatravessera-es,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Quiropodologia

quiropodologia

Quiropodologia

 

La quiropodologia és la branca de la podologia que s’encarrega del tractament podològic general, en què eliminem les tripes (helomes) i dureses. També es realitza el tall i fresat dungles si és necessari.

Durant la quiropòdia sempre es fa una revisió bàsica integral del peu a la recerca de qualsevol tipus de problema a nivell dèrmic o unguial. Gràcies a això podem observar lesions com infeccions per fongs a les ungles ia la pell, berrugues plantars, úlceres, etc.

Aquest servei només ho pot fer el podòleg com a professional sanitari que és, ja que s’utilitza material tallant com bisturís i cisalles, i sempre s’esterilitzen per al seu ús individual amb cada pacient.

Si vols concertar una cita per a una quiropòdia, contacta amb nosaltres trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu a podologiatravessera@gmail.com i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil pel teu problema. ¡Esperem poder ajudar-te!

Et recomanem que, com a mínim, un cop l’any visitis el teu podòleg. D’aquesta manera evitareu moltes d’aquestes afeccions, ja que un peu cuidat és un peu sa.

CONTACTAR

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra passió

Davant de qualsevol consulta

No dubteu a trucar al: 93 237 83 13