Plantilles personalitzades – Podología Travessera - Podologo Barcelona
17303
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17303,multiple-domain-www-podologiatravessera-es,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Plantilles personalitzades

18911557 - athlete running sport feet on trail healthy lifestyle fitness

Plantilles personalitzades

 

Tractament 100% personalitzat al peu del pacient amb l’objectiu de compensar o corregir (ocasionalment en edat infantil) diferents alteracions biomecàniques i posturals.

– Fetes a partir dels resultats d’un estudi biomecànic de la petjada.

– Adaptades al peu del pacient mitjançant el mètode Total Contact Cast (plantilla de contacte total), que millora enormement l’eficàcia del tractament.

-Materials EXTREMADAMENT FINS perquè l’espai no suposi un problema dins el calçat.

-La millor qualitat de materials tècnics del mercat a nivell mundial, importats internacionalment (NORA, SIDAS, ETC) i els únics amb certificat de materials mèdics.

-Opció de realització de models específics per a diferents tipus de calçats (mocasins, botes de seguretat, vambes, sabatilles de running, botes de futbol, ​​etc).

-Opció de realització mitjançant impressió 3D.

-Inclusió d’elements específics per a la compensació de deformitats estructurals o funcionals del peu (falques cinètiques, descàrregues metatarsals, descàrregues selectives, etc).

-Ràpida entrega al pacient (10 dies aproximadament).

-Control periòdic.

-1 any de garantia (per defecte de material).

No ho dubtis més, demana la teva cita i gaudeix d’uns peus sans.

CONTACTAR
experto-podologia-deportiva-1

Si vols fer-te unes plantilles 100% personalitzades, contacta amb nosaltres trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu a podologiatravessera@gmail.com i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil pel teu problema. ¡Esperem poder ajudar-te!

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra passió

Davant de qualsevol consulta

No dubteu a trucar al: 93 237 83 13