Contacta: 932378313

Serveis

Serveis

L’estudi biomecànic de la marxa (també conegut com a estudi biomecànic del peu o estudi de la petjada) és una prova diagnòstica i funcional en què s’avalua com es comporten els nostres peus, genolls, malucs i columna vertebral quan estem en estàtica i en dinàmica , valorant possibles alteracions i compensacions patològiques mitjançant la tecnologia més avançada del mercat.

La podologia esportiva és una especialitat podològica que se centra en l’estudi i l’anàlisi dels gestos i moviments que cada usuari fa mentre practica un esport en concret.

Tractament 100% personalitzat al peu del pacient amb l’objectiu de compensar o corregir (ocasionalment en edat infantil) diferents alteracions biomecàniques i posturals.

La podologia pediàtrica és una branca de la podologia que s’encarrega de l’estudi i l’anàlisi del desenvolupament dels membres inferiors en pacients en edat de creixement.

La teràpia làser o fotobiomodulació (en anglès Low Level Laser Therapy) és una teràpia d’última generació que s’aplica a diferents àmbits en podologia:

L’onicocriptosi, coneguda popularment com a ungla encarnada, és una patologia que afecta el 21% de la població al llarg de la seva vida. Cursa amb un gran dolor i inflamació de la zona afectada, a més d’infecció en casos més severs, limitant enormement el dia a dia del que ho pateix.

La cirurgia de mínima incisió o microcirurgia (Minimal Invasive Surgery o MIS) es presenta com una evolució i alternativa a la cirurgia a camp obert gràcies a les següents característiques…

Es coneix com a onicomicosi a les infeccions per fongs (dermatòfits, llevats i floridures) a les ungles. Es tracta d’una lesió que cada cop apareix més per les nostres consultes i el problema rau en la dificultat d’aconseguir guarir-les atès el grau de cronificació que tenen aquestes lesions.

Les berrugues plantars són lesions que apareixen a la planta dels peus habitualment, amb més tendència a les zones que suporten pes com el taló o la zona metatarsal i que poden ser doloroses o asimptomàtiques (60% doloroses).

La quiropodologia és la branca de la podologia que s’encarrega del tractament podològic general, en què eliminem les tripes (helomes) i dureses. També es realitza el tall i fresat dungles si és necessari.

Llámanos Ahora