Podologia Esportiva – Podología Travessera - Podologo Barcelona
17288
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17288,multiple-domain-www-podologiatravessera-es,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Podologia Esportiva

Kh5aFp

Podologia Esportiva

 

La podologia esportiva és una especialitat podològica que se centra en l’estudi i l’anàlisi dels gestos i moviments que cada usuari fa mentre practica un esport en concret.

Aquest estudi es realitza ocasionalment de manera preventiva, per tal de prevenir lesions o compensacions patològiques per part de l’esportista mitjançant el procés següent:

-Anamnesi específica.

-Estudi postural en càrrega.

-Estudi biomecànic de la petjada + anàlisi de la tècnica de carrera.

D’altra banda, el més freqüent és que un esportista ens vagi a veure quan ja ha patit una lesió o presenta algun tipus de dolor, sobrecàrrega o incapacitat funcional. Aquesta tendència d’acudir al professional mèdic després d’haver tingut la lesió cada cop està sent més substituïda per la prevenció per evitar arribar a tenir-les.

Contacta amb nosaltres ja i demana cita, els teus peus te ho agrairan.

CONTACTAR
experto-podologia-deportiva-2

Un cop fet l’estudi i tenim el diagnòstic, expliquem al pacient d’una manera fàcil i entenedora l’origendel problema i es procedeix a elaborar un pla de tractament que pot consistir a:

-Programa dentrenament específic amb gestió de càrregues i exercicis funcionals.

-Plantilles personalitzades.

-Tractament bioregenerador amb teràpia làser (Low Level Laser Therapy).

-Infiltracions.

Si ets esportista i vols visitar-te amb nosaltres, contacta trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu a podologiatravessera@gmail.com i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil pel teu problema. ¡Esperem poder ajudar-te!

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra passió

Davant de qualsevol consulta

No dubteu a trucar al: 93 237 83 13