Contacta: 932378313

Podologia Esportiva

Podologia Esportiva

La podologia esportiva és una especialitat podològica que se centra en l’estudi i l’anàlisi dels gestos i moviments que cada usuari fa mentre practica un esport en concret.

Aquest estudi es realitza ocasionalment de manera preventiva, per tal de prevenir lesions o compensacions patològiques per part de l’esportista mitjançant el procés següent:

-Anamnesi específica.

-Estudi postural en càrrega.

-Estudi biomecànic de la petjada + anàlisi de la tècnica de carrera.

D’altra banda, el més freqüent és que un esportista ens vagi a veure quan ja ha patit una lesió o presenta algun tipus de dolor, sobrecàrrega o incapacitat funcional. Aquesta tendència d’acudir al professional mèdic després d’haver tingut la lesió cada cop està sent més substituïda per la prevenció per evitar arribar a tenir-les.

Contacta amb nosaltres ja i demana cita, els teus peus t'ho agrairan.

Un cop s’ha fet l’estudi i tenim el diagnòstic, expliquem al pacient d’una manera fàcil i entenedora l’origen del problema i es procedeix a elaborar un pla de tractament que pot consistir a:

-Programa dentrenament específic amb gestió de càrregues i exercicis funcionals.

-Plantilles personalitzades.

-Tractament bioregenerador amb teràpia làser (Low Level Laser Therapy).

-Infiltracions.

Si ets esportista i vols visitar-te amb nosaltres, contacta trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu a podologiatravessera@gmail.com (amb l’enllaç linkat per enviar-nos una consulta) i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil pel teu problema ¡esperem poder ajudar-te!

Altres serveis

Estudi biomecànic de la marxa

Plantilles personalitzades

Tractament onicomicosi

Microcirurgia del peu

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra prioritat

Llámanos Ahora