Contacta: 932378313

Podología Travessera - Clínica podología en Barcelona

Dale a tus pies el cuidado que se merecen

La nostra localització

Travessera de Gràcia, 115 Local 2 08012 Barcelona

telèfon

93 237 83 13

Contacta

podologiatravessera@gmail.com

En Podología Travessera som conscients de que cada pacient és únic. En la nostre clínica et proporcionarem un tractament personalitzat amb el que podràs solucionar els teus problemes de salut dels peus. Contem amb un excel·lent equip mèdica amb altíssima formació centrat en satisfer el teu benestar.

Clínica Podologia Barcelona

A la nostra clínica de podologia a Barcelona oferim un servei integral i totalment professional de la cura biomecànica del peu. Aquesta part del cos és el suport de laparell locomotor i pot arribar a generar problemes i lesions en altres zones. Per això, és fonamental acudir a un podòleg Barcelonaper a un adequat diagnòstic i tractament posterior.

La confiança dels nostres pacients és allò que ens diferencia d’altres clíniques de podologia. La nostra dilatada experiència, constant formació i ferma aposta pels avenços tecnològics ens converteix en una de les principals opcions per a totes i cadascuna de les especialitats mèdiques que oferim. Tractem els pacients perquè tornin a la seva vida esportiva i quotidiana en les millors condicions possibles.

Els nostres serveis

El millor podòleg a Barcelona
Podologia Travessera som el millor podòleg Barcelona. Oferim diferents tipus de tractaments i especialitats. La nostra gran polivalència ens permet atendre qualsevol tipus de necessitat de forma simultània sempre mitjançant una atenció personalitzada i individualitzada per adaptar-nos a les circumstàncies de cada pacient. Realitzem l’estudi biomecànic de la marxa, teràpia làser anti inflamatòria, el tractament definitiu de l’ungla encarnada, tractament de l’onicomicosi amb làser (fongs), microcirurgia del peu i berrugues plantars o papil·lomes. Ens encarreguem de tota mena afeccions de podologia esportiva, podologia infantil, podologia de la tercera edat, entre d’altres.

Podologia a Barcelona

La podologia a Barcelona no ha fet més que augmentar els darrers anys per l’alta demanda dels serveis de podologia i biomecànica. Cada cop les persones som més conscients de la importància de corregir els problemes que apareixen als peus i comptar amb una petjada correcta i uns peus saludables, tant per a la vida quotidiana com l’esportiva. La ciència de la podologia s’encarrega d’estudiar les malalties i alteracions que afecten els peus. Gràcies a ella, es pot dur a terme un diagnòstic i tractament de les deformitats i afeccions dels peus, com ara peus plans, peus cavos, galindons, fascitis plantar o dits a urpa, a través de tècniques terapèutiques.

El que diuen de nosaltres

Bibi Borrás
23 Enero 2024
He ido con mi hija por un tema de uña rota y estamos muy satisfechas. Marc es encantador y muy atento, muchas gracias!!
Montse Roca Boixereu
23 Noviembre 2023
Molt Bona atenció . Tenía una ungla encarnada i va revisar i polir totes les ungles dels dos pues. M'ha proposat solucions per si recidiva. I sensei Fer mal!
Laura Gómez Fernández
7 Noviembre 2023
Fui con un hongo en la uña que había empeorado mucho por un mal diagnóstico en otra clínica y me lo solucionaron super rápido. Marc es muy profesional y te asesora resolviendo todas las dudas generando expectativas realistas y alcanzables. Super satisfecha con el servicio. Volvería sin dudar!
Sofia Farré Flotats
26 Septiembre 2023
Molt contenta amb tot, el tracte molt professional, el Marc resolt qualsevol dubte. Venia d’un altre centre on no m’ho sabien curar i el Marc ha sabut posar-hi fi a un problema que tenia a una ungla. El preu molt assequible, i els controls de curació gratuïts. Impresionada! Moltes gràcies!
Víctor Muñoz García
22 Septiembre 2023
Muy satisfecho con el resultado de mis plantillas. Marc es todo un crak y todo el equipo encantador!
Nico Lopez
5 Septiembre 2023
Super! Muy bien de precio y un servicio de excelente calidad, el podólogo super majo y profesional, te explica todo y te da opciones, me voy muy contenta
Nerea Astoreka
1 Septiembre 2023
Estoy muy feliz de haber encontrado este centro. Tuve la suerte de conocer a Marc, un gran profesional. Es muy atento, me resuelve las dudas al momento y tiene atención plena al paciente. Sin duda, 100% recomendable!
Elena
6 Julio 2023
He llevado a mi hijo por un problema de pies planos, le han hecho un estudio súper completo y el doctor nos ha dado todo tipo de explicaciones al detalle. No puedo estar más contenta con la información, y el trato tan agradable!. Las instalaciones muy modernas y limpias. Muy muy recomendable!
Andrea Pérez Fernández
30 Junio 2023
Buenos profesionales, muy buena atención. Recomendable.

Podologia a Barcelona. La nostra prioritat és la salut dels teus peus

A continuación te mostramos toda la información de contacto de nuestra podología en el barrio de Gràcia

Teléfono: 932 37 83 13

Horario: 

lunes9:00–14:00, 16:00–20:00
martes9:00–14:00, 16:00–20:0
miércoles9:00–14:00, 16:00–20:00
jueves9:00–14:00, 16:00–20:00
viernes9:00–13:30, 15:00–18:30
sábadoCerrado
domingoCerrado
Provincia: Barcelona
Productos y servicios: podologiatravessera.es
Llámanos Ahora