Podologia infantil – Podología Travessera - Podologo Barcelona
17311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17311,multiple-domain-www-podologiatravessera-es,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Podologia infantil

podologia-geriatrica

Podologia infantil

 

La podologia pediàtrica és una branca de la podologia que s’encarrega de l’estudi i l’anàlisi del desenvolupament dels membres inferiors en pacients en edat de creixement.

És summament important conèixer i controlar l’evolució dels peus i les cames dels nostres fills, així com els patrons rotacionals i torsionals, ja que hi ha ocasions en què si no els controlem poden acabar desenvolupant en patologies més severes a l’edat adulta (controlar genu valgo /varo, torsions femorals i tibials, etc).

Són revisions que sempre s’aconsellen fer a partir dels 4 anys d’edat, hi hagi o no simptomatologia, i normalment se solen fer revisions periòdiques o cada 6 mesos o cada any, en funció del cas.

Truca’ns, demana cita i deixa els peus del teu fill a les millors mans.

CONTACTAR
podologia-infantil

Factors d’alerta

 

Certs factors que ens han de fer estar alerta i fer-nos pensar que hi pot haver un problema són els següents:

-Observar que quan caminen fiquen els peus cap endins o fiquen les puntes dels peus cap endins igualment.

-Si en caminar o córrer tenen tendència a ensopegar i caure amb facilitat.

-Si no volen caminar o córrer, ja que diuen cansar-se ràpidament.

-Tenir dolor a les cames o als peus (especialment a la zona del taló).

Aquestes revisions és aconsellable fer-les fins a l’edat dels 16-17 anys, que és quan es tanquen els cartílags de creixement a les nostres extremitats inferiors.

Si tens fills o coneixes un cas així i vols que el valorem, contacta amb nosaltres trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu a podologiatravessera@gmail.com i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil per al teu problema. ¡Esperem poder ajudar-te!

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra passió

Davant de qualsevol consulta

No dubteu a trucar al: 93 237 83 13