Tractament d'onicomicosi amb làser (Fongs) – Podología Travessera - Podologo Barcelona
17363
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17363,multiple-domain-www-podologiatravessera-es,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Tractament d’onicomicosi amb làser (Fongs)

tratamiento-micosis

Tractament d’onicomicosi amb làser (Fongs)

 

Es coneix com a onicomicosi a les infeccions per fongs (dermatòfits, llevats i floridures) a les ungles. Es tracta d’una lesió que cada cop apareix més per les nostres consultes i el problema rau en la dificultat d’aconseguir guarir-les atès el grau de cronificació que tenen aquestes lesions.

Les principals característiques d’aquesta patologia són les següents:

• Constitueix una de les patologies unguials més freqüents a l’ésser humà (entre un 40% – 60% en funció de la font consultada).

• Afecta de mitjana a Espanya un 3% de la població.

• Se sol donar en persones més grans de 40 anys, tot i que es poden observar a qualsevol edat.

Encara que no hi ha un origen genètic implicat en l’etiologia hi ha una sèrie de condicionants ambientals (dutxes públiques, piscines), personals (malalties cardiovasculars i del sistema immune que redueixen l’oxigenació de l’ungla) i de caràcter social (aplicar pintaungles i shellac) que predisposen a poder tenir més probabilitats de patir infeccions fúngiques a les ungles.

Tot i ser una patologia amb fama de ser difícil de curar, a Podologia Travessera hem desenvolupat un protocol de diagnòstic i tractament que ens permet tenir una taxa de curació del 96% d’efectivitat, gràcies al següent mètode de treball:

-Diagnòstic personalitzat mitjançant cultiu de lungles afectada per determinar el tipus de fong a tractar.

Tractament personalitzat combinat amb Teràpia Làser, tractaments tòpics, antimicòtics orals, sempre en funció del cas i del tipus de pacient.

-Valoració de condicionants de salut, estrès, alimentació, que poden agreujar la infecció sense ser-ne conscients.

El secret d’aquest tractament rau a la Teràpia Làser, és un tractament no agressiu sense efectes adversos ni sistèmics que actua mitjançant fototermòlisi selectiva del fong. Gràcies a això s’aconsegueix la destrucció d’estructures fúngiques i eradicar així la infecció.

Si creus que pateixes fongs a les ungles, contacta amb nosaltres trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu a podologiatravessera@gmail.com i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil pel teu problema. ¡Esperem poder ajudar-te!

Si notes que alguna cosa no va bé a les ungles, truca’ns i demana cita, estudiarem el teu cas concret.

CONTACTAR

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra passió

Davant de qualsevol consulta

No dubteu a trucar al: 93 237 83 13