Tractament definitiu de la ungla encarnada – Podología Travessera - Podologo Barcelona
17326
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17326,multiple-domain-www-podologiatravessera-es,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Tractament definitiu de la ungla encarnada

pies-hongos

Tractament definitiu de la ungla encarnada

 

L’onicocriptosi, coneguda popularment com a ungla encarnada, és una patologia que afecta el 21% de la població al llarg de la seva vida. Cursa amb un gran dolor i inflamació de la zona afectada, a més d’infecció en casos més severs, limitant enormement el dia a dia del que ho pateix.

Les causes més comunes de l’onicocriptosi desenvolupada de manera esporàdica són:

-Tall inadequat de les ungles.

Genètica.

-Longitud inadequada de les ungles.

-Pressió excessiva d’un calçat

-Traumatisme (cop) directe.

Però el més habitual és trobarseaquesta patologia ja cronificada, essent recurrent el dolor i la molèstia degut a una curvatura excessiva de l’ungla des de la base (matriu unguial). És aleshores quan apareix l’opció de la cirurgia de l’ungla encarnada per solucionar-la definitivament. A Podologia Travessera som especialistes en aquesta tècnica amb més de 500 casos intervinguts sense reincidència de la lesió, i seguim sumant diàriament.T

Demana’ns cita, estarem encantats d’assessorar-te sobre la millor solució pels teus peus.

CONTACTAR
pie-diabetico

Gràcies a la tècnica desenvolupada pel nostre especialista en cirurgia (Dr. Marc Vázquez) realitzem una tècnica de microcirurgia pionera en aquest tipus de patologia que té els següents avantatges:

-Anestèsia local al dit (indolora gràcies a l’ús de l’agulla més fina possible).

-Completament indolora per al pacient, durant i després de fer-la.

-Capacitat de fer vida normal a partir de les primeres 24h, entres caminant i surts caminant amb un calçat còmode.

-L’únic embenat necessari són unes tiretes absorbents que nosaltres us proporcionem (no ocupen res al calçat).

-Sense cap agressió als teixits circumdants de l’ungla gràcies a l’ús de bisturís de microcirurgia.

-Ràpida recuperació gràcies a les nostres cures d’última tecnologia combinant teràpia làser bioregenerativa + Àcid hialurònic.

Si presentes una ungla encarnada i vols solucionar-ho per a la resta de la teva vida, pregunta pel nostre especialista el Dr. Marc Vázquez trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu podologiatravessera@gmail.com i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil pel teu problema. ¡Esperem poder ajudar-te!

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra passió

Davant de qualsevol consulta

No dubteu a trucar al: 93 237 83 13