Berrugues plantars (papil·lomes) – Podología Travessera - Podologo Barcelona
17370
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17370,multiple-domain-www-podologiatravessera-es,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Berrugues plantars (papil·lomes)

verruga-plantar

Berrugues plantars (papil·lomes)

 

Les berrugues plantars són lesions que apareixen a la planta dels peus habitualment, amb més tendència a les zones que suporten pes com el taló o la zona metatarsal i que poden ser doloroses o asimptomàtiques (60% doloroses).

Habitualment solen tenir per sobre una capa endurida de pell morta (carrer) que les fa complexes de diferenciar si no ets especialista en aquest àmbit.

Són lesions provocades per la infecció del virus del papil·loma humà. Aquest virus ingressa al cos a través de petits talls, esquerdes, ferides a la planta dels peus i es pot mantenir fins a 6 mesos al cos de l’hoste sense desenvolupar-se.

Contacta amb nosaltres i demana cita.

CONTACTAR
the-5-dumbest-tips-for-running-a-half-marathon-1200x800-1024x683

Tractament

 

Hi ha moltes maneres de tractar-les, però malauradament poques són realment efectives pel fet que són lesions que solen tenir molta profunditat.

A causa d’això, a Podologia Travessera després d’anys d’experiència hem acabat seleccionant els tractaments amb més efectivitat i menys lesius, i en funció del grau de lesió i la zona s’opten per uns o altres. Alguns dels nostres tractaments són:

-Fórmules magistrals vesicants o secants.

-Crioteràpia.

-Microimmunoteràpia.

-Multipunch.

-Cirurgia d’extirpació de la lesió.

En els casos que aquesta lesió és molt dolorosa o de molta evolució i que han fallat altres tractaments previs, s’opta per l’extirpació completa de la berruga sota anestèsia local i així se soluciona el problema definitivament.

Si aquest és el teu problema, contacta amb nosaltres trucant al 93 237 83 13 o enviant un correu a podologiatravessera@gmail.com i t’atendrem encantats per donar-te una solució ràpida i fàcil pel teu problema. ¡Esperem poder ajudar-te!

Ocupar-nos de la cura dels peus és la nostra passió

Davant de qualsevol consulta

No dubteu a trucar al: 93 237 83 13